actueel

Orbit AVL Seminars
Automatic Vehicle Location of AVL staat dezer dage...

Kadaster kiest Orbit Strabo
Het belgische Kadaster heeft voor Orbit Strabo gek...

PZ Dendermonde kiest voor Orbit Schetsen
De lokale politie PZ Dendermonde start vanaf 2011 ...

PZ Denderleeuw-Haaltert kiest voor Orbit
De lokale politie Haaltert-Denderleeuw heeft gekoz...

PZ Wetteren - Laarne - Wichelen kiest voor Orbit
De lokale politie Wetteren-Laarne-Wichelen heeft g...

INNAME OPENBARE WEG

GRATIS OPLEIDING
Vanaf januari 2010 worden gratis opleidingen georganiseerd voor het gebruik van Inname Openbare weg.  Raadpleeg de opleidingkalender.

VERNIEUWD
De webtoepassing Inname Openbare Weg is volledig vernieuwd.  Bekijk ze op www.iow.be !

 

EDL CERTIFICAAT

Het EDL CERTIFICAAT is een eenvoudig document dat beschrijft hoe een aannemer van werken het best de digitale ruimtelijke bestanden aanlevert opdat het zo vlot mogelijk in EDL kan opgenomen worden.

Het EDL CERTIFICAAT is VOLLEDIG GRATIS voor alle betrokkenen. Download hier de folder.

Wat betekent het voor het lokale bestuur ?

Het bestuur kan heel eenvoudig dit document bijvoegen bij een aanbesteding. Het bevat niet meer dan een beschrijving van hoe een digitaal ruimtelijk bestand dient te worden aangeleverd, en is niet in strijd met de administratieve bepalingen van de overheid of wetgeving terzake. Het EDL Certificaat volgt bovendien de evolutie van de technische specificaties die in ons vakgebied gemeengoed zijn of via aanbevelingen (bv GIS Vlaanderen) worden gestimuleerd.

Wat betekent het voor de aannemer ?

Het verwerven van een EDL Certificaat is volledig gratis. Voldoen aan de voorschriften is zeer eenvoudig en zal voor de meesten onder U geen extra moeite kosten. Door het EDL Certificaat te verwerven maakt u aan uw klant (het lokale bestuur) duidelijk dat u EDL compatibel kan leveren. Dit geeft u een voordeel ten opzichte van andere leveranciers. Bovendien staat u rechtstreeks in contact met ons wat u toelaat u up to date te houden betreffende wijzigingen en evoluties.


« terug
generated in 25 ms