actueel

Orbit AVL Seminars
Automatic Vehicle Location of AVL staat dezer dage...

Kadaster kiest Orbit Strabo
Het belgische Kadaster heeft voor Orbit Strabo gek...

PZ Dendermonde kiest voor Orbit Schetsen
De lokale politie PZ Dendermonde start vanaf 2011 ...

PZ Denderleeuw-Haaltert kiest voor Orbit
De lokale politie Haaltert-Denderleeuw heeft gekoz...

PZ Wetteren - Laarne - Wichelen kiest voor Orbit
De lokale politie Wetteren-Laarne-Wichelen heeft g...

INNAME OPENBARE WEG

GRATIS OPLEIDING
Vanaf januari 2010 worden gratis opleidingen georganiseerd voor het gebruik van Inname Openbare weg.  Raadpleeg de opleidingkalender.

VERNIEUWD
De webtoepassing Inname Openbare Weg is volledig vernieuwd.  Bekijk ze op www.iow.be !

 

Mobiliteit

Inzake Mobiliteit biedt EDL via de EDL GIS Suite en de Verkeersborden extensie een aantal tools die de verkeersdienst zeer nuttig zijn.

Inzake inventarisatie en/of opmeting van kruispunten is Orbit GIS te perfecte tool. De inteken mogelijkheden kan u eventueel delegeren via het EDL Themaloket.

Voor het registreren van wegomleggingen of andere onderbrekingen van het openbaar domein, kunnen we gebruik maken van de gratis annotatie tools, beschikbaar zowel in Orbit GIS als in EDL.

Tellingen, snelheidsmetingen, worden geregistreerd door gespecialiseerde toestellen. De registraties kunnen op verschillende manieren verwerkt worden. Een daarvan is het sommeren van aantallen en/of gemiddelden per uur. De Orbit GIS Tracker extensie geeft de mogelijkheid om posities aan te duiden en op deze positie een visualisatie te geven van de registratie per uur (of volgens een andere indeling). Je kan ook automatisch door de registraties heen lopen. Dit geeft dan een visuele weergave van de verkeersstromen weer.


« terug
generated in 126 ms